Гофроагрегат Value Line в Україні

Гофроагрегат Value Line в Україні

16/Сентябрь/2021(Чт) |

Київський КБК першим на українському ринку встановить гофроагрегат Value Line від BHS Corrugated

«Київський картонно-паперовий комбінат» за підсумками тендеру уклав угоду з BHS Corrugated на замовлення гофроагрегату VALUE Line для нового гофрозаводу у м. Верхньодніпровськ (Дніпропетровська обл.).
 
Цей гофроагрегат буде першою лінією VALUE Line в Україні. Зокрема, обладнання дозволить виробляти 5-шаровий гофрокартон та розраховане на максимальну швидкість роботи 300 м/хв. Крім того, обладнання відрізняється в першу чергу низькими експлуатаційними витратами і одночасно високим ступенем автоматизації.
 
«Ми раді продовжити співпрацю з BHS Corrugated, перевірену часом та якістю. Нова гофролінія – вже третій агрегат BHS Corrugated, який використовується на заводах «Київського картонно-паперового комбінату», – зазначає голова правління ККБК Ігор Олещук. – Так, у рамках нашої стратегії розвитку ми плануємо нарощувати свою присутність у регіонах та збільшити обсяги виробництва вдвічі у найближчі 5 років».
 
BHS Corrugated Maschinen und Anlagenbau GmbH – компанія з головним офісом у Вайєрхаммері, Німеччина, що налічує 2500 співробітників, має представництва більш ніж у 20 країнах світу та є провідним постачальником рішень у гофропромисловості.