Пластиковий прозорий пакувальний тубус для різних товарних груп.

Пластиковий тубус пакувальний для різних товарних груп


Виготовлення та виробництво прозорих пластикових тубусів з кришкою

Одним з наших основних і улюблених продуктів є тубус пакувальний. Область його застосування неймовірно широка і може бути обмежена лише фантазією виробника тих чи інших товарів. Якщо вам важливо, щоб покупець міг розглянути товар усередині упаковки, щоб упаковка мала незвичайний та оригінальний вигляд, то вам потрібні пакувальні тубуси. Ефект відсутності упаковки, якщо прозорий тубус, стиль і яскравість насичених кольорів – якщо вирішите прикрасити його зображенням, все це можливо і залежить тільки від ваших уподобань.
 

Зробити заявку на прорахунок тубусу
 

Область застосування тубусів:

  • Пластикові тубуси для пакування цукерок
  • Пластикові тубуси для пакування печива та кондитерських виробів
  • Пластикові тубуси для пакування ялинкових куль
  • Пластикові тубуси для пакування ялинкових іграшок та прикрас
  • Пластикові тубуси для пакування подарункових пляшок та елітного алкоголю
  • Пластикові тубуси для пакування кольорів
  • Пластикові тубуси для пакування сувенірів та сувенірної продукції
  • Пластикові тубуси для пакування олівців, ручок та канцеярських товарів
  • Пластикові тубуси для пакування електротехнічної та іншої продукції

 

Як відбувається виготовлення пластикових тубусів на підприємстві ТОВ «ТП «СЕРВІС ПАК»?

За всі роки існування підприємства виготовлення тубусів було і є одним із ключових щоденних процесів нашої діяльності. У нас є можливість виробляти пластикові тубуси за допомогою ручних, напівавтоматичних та автоматичних машин, що дозволяє виявляти гнучкість у роботі із замовленнями різних обсягів та вигідно відрізняє нас від наших конкурентів. Мінімальний обсяг замовлення пластикових тубусів одного типорозміру – приблизно 1000 штук, але точна кількість залежить від обраного Вами діаметра пластикового тубуса.
 

Чи можемо зробити пластиковий тубус на замовлення?

Нас часто запитують, чи можна зробити пластиковий тубус на замовлення під конкретний товар індивідуально. Відповідь на це питання завжди позитивна – ми маємо можливість зробити практично будь-який діаметр та висоту тубуса. А якщо в переліку наших типорозмірів не знайдеться того, що потрібно клієнту (що малоймовірно і дуже рідко) – то ми завжди готові виготовити нове оснащення та створити новий типорозмір виключно під вас, за умови розуміння перспективи обсягів потенційних замовлень на такі пластикові тубуси.


 
Чи можна купити пластикові тубуси оптом?

Іноді нас запитують, чи можна купити пластикові тубуси оптом прямо зі складу нашого підприємства. Ми виробниче підприємство та пишаємось цим. Вся продукція, що виходить за ворота нашого підприємства, виготовлена нами на замовлення наших клієнтів. Ми ніколи не тримаємо на складі велику кількість тубусів, тому що вони дуже об'ємні і займають багато місця, а також тому, що різноманіття товарів, які можна запакувати в наші пластикові тубуси, просто величезне і вгадати який може знадобитися діаметр і висота тубуса конкретному клієнту, практично неможливо. Щоб продавати нашу продукцію оптом у великій кількості, ми маємо можливість швидко виробляти будь-які партії тубусів за індивідуальними замовленнями наших клієнтів.
 

Чи можна купити один тубус?

Іноді до нас звертаються, щоби тубус купити прямо зі складу, як у магазині. На жаль, найчастіше це неможливо, т.к. ми працюємо на замовлення і не тримаємо на складі залишків. Ми у своїй роботі орієнтуємось на задоволення потреби в упаковці виробничих підприємств з обсягом замовлень від десяти тисяч штук одного типорозміру, ось чому не можна просто прийти та купити тубус. Роздрібна торгівля поки що не є сферою діяльності нашого підприємства.


 
Від чого залежить ціна пластикового тубуса?

Якщо вам цікава ціна тубуса – надішліть запит на електронну пошту office@service-pack.com.ua із зазначенням необхідного діаметра та висоти тубуса або надайте заявку на прорахунок заповнивши нашу форму. Також потрібно вказати вагу товару, який буде всередині тубуса, це допоможе нам зрозуміти товщину плівки, яка потрібна для того, щоб витримати цю вагу. Діаметр тубуса, його висота, товщина плівки та кількість тубусів у замовленні – все це важливі чинники, яких залежить ціна пластикового тубуса. Дуже часто нам телефонують за вказаними на сайті телефонами та очікують почути ціну тубуса прямо під час телефонної розмови. На жаль це неможливо. Ми цінуємо нашу репутацію та надаємо нашим клієнтам лише перевірені дані та ціни, за якими ми зможемо гарантовано виробити продукцію, а для цього потрібно зробити калькуляцію. Вартість тубуса ретельно розраховується, з урахуванням усіх параметрів та особливостей товару, який буде всередині.
 

Виробництво пластикових тубусів для упаковки. Виробництво прозорих пластикових тубусів Машина для виробництва пластикових тубусів Виробництво прозорих пластикових тубусів для пакування Пластиковый тубус с крышкой для конфет Прозорий пластиковий тубус для пакування ялинкових іграшок Пластиковий тубус для пакування ялинкових іграшок Пластиковий тубус для пакування ялинкових іграшок та цукерок. Пластиковий тубус для пакування ялинкових прикрас Пластиковий тубус із кришкою для упаковки Пластиковый тубус с крышкой для упаковки кондитерских изделий Пластиковый тубус с крышкой для упаковки печенья Пластиковый тубус с крышкой Пластиковый тубус с крышкой для упаковки елочных шаров Пластиковый прозрачный тубус с крышкой для упаковки Пластиковый тубус с крышкой для упаковки драже Пластиковый тубус прозрачный для упаковки кофкт Пластиковый тубус с крышкой для упаковки Пластиковый тубус с крышкой для упаковки конфет Пластиковый тубус с крышкой для упаковки сувенирной продукции Пластиковый тубус с крышкой для упаковки цветов Пластиковый тубус с крышкой для упаковки яблок и фруктов Пластиковый тубус для упаковки кофет Прозрачный тубус с крышкой для упаковки конфет Пластиковый тубус прозрачный для упаковки цветов Пластиковый прозрачный тубус с крышкой Пластиковый тубус с крышкой для упаковки макаронных изделий Пластиковый тубус с крышкой для конфет Пластиковый тубус подарочный для конфет Пластиковый тубус с крышкой для елочных украшений Пластиковый тубус для упаковки цветов Пластиковый тубус с крышкой для упаковки подарочных бутылок
Пластиковий тубус для ялинкових прикрас
Прозорий пластиковий тубус для квітів