Пластиковая высечная коробка для упаковки

Пластикова висічна коробка (коробка висікання) для упаковки

Наше підприємство виготовляє пакувальні коробки із пластику. Вони знаходять широке застосування у всіх галузях діяльності людства. Коробки пластикові для упаковки, за своєю суттю, такі ж, як і картонні коробки, лише прозорі та важать менше.

Клієнт може самостійно визначати параметри коробки висікання з пластику і, змінюючи розміри та конфігурацію, з урахуванням своєї специфіки та конкретного виробу (пластикова коробка може бути прозорою, або ж з нанесенням поліграфії).
 
Зробити заявку на прорахунок
 

Виробництво пластикових висівних коробок на підприємстві ТОВ «ТП» «СЕРВІС ПАК»

Для виробництва пластикових коробок ми використовуємо сертифікований, екологічно чистий матеріал. прозору ПЕТ плівку.
 
Використовуване нами сучасне обладнання дозволяє забезпечити високу якість виробів та реалізувати практично будь-які побажання замовника при виготовленні такого виробу як пластикова коробка. Продукція, що випускається, відповідає стандартам якості ISO 9001:2015
 

Чи можна купити пластикові коробки висікання оптом?

Нас часто запитують, чи можна купити пластикові коробки оптом з нашого складу. Ми – виробниче підприємство, орієнтоване задоволення потреб виробничих і торгових підприємств у індивідуальних пакувальних рішеннях щодо різних товарних груп. Ми не тримаємо на складі коробки-висікання з метою продажу, а працюємо під конкретного клієнта, прораховуючи індивідуальні параметри пластикових коробок під конкретний товар.
 

Як тоді пластикові коробки купити?

Для того, щоб коробки пластикові купити у нас, необхідно надіслати техзавдання/завку на електронну пошту office@service-pack.com.ua  із зазначенням всіх відомих Вам параметрів Вашого товару, або розмірів коробки висікання та бажаної її форми. Чим більш детальною, детальною та точною буде інформація та розуміння того, що Вам потрібно, тим легше буде купити висічні пластикові коробки. Наші фахівці опрацьовують отриману інформацію та надають Вам оптимальне рішення. Після затвердження дизайну та всіх параметрів упаковки (товщина плівки, форма пластикової коробки, коробка прозора або з поліграфією) буде створено 3-D модель майбутнього виробу та відправлено Вам на затвердження.
 

Яка ціна на пластикові коробки?

Замовники часто запитують, як формується ціна на пластикові висічні коробки у нас на підприємстві? Ціна пластикової упаковки залежить від товщини матеріалу, розмірів виробу, складності виготовлення і тиражу, а також від того прозора коробка або з нанесенням поліграфії. Всі ці фактори формують вартість пластикових коробок.