Перероблений пластик як пакувальне рішення

Перероблений пластик як пакувальне рішення

10/Декабрь/2020(Чт) |

DSM, SABIC, Cepsa, Fibrant та Viscofan спільно розробили новий пакувальний матеріал для м'яса, виготовлений із змішаних використаних пластмас

Це багатобар'єрна оболонка, виготовлена за допомогою вдосконаленої технології переробки пластиків, що були у використанні.
 
Розробка цього пакувального рішення задовольняє зростаючий споживчий, суспільний та нормативний попит на більш екологічні рішення для багатошарових бар'єрних оболонок.
 
Запропонована компанією Viscofan екологічно безпечна оболонка складається з кількох шарів різних полімерів. DSM Engineering Materials постачає сертифікований вторинний поліамід Akulon®, а Sabic постачає сертифікований вторинний поліетилен зі свого портфеля рішень вторинної переробки пластиків Trucircle™. Обидва продукти створені з пластиків, які раніше викидалися на звалища або направлялися на спалювання.
 
Усі перероблені матеріали у ланцюжку створення матимуть всесвітньо визнану сертифікацію ISCC Plus. Багатошарові бар'єрні плівки за своєю суттю мають значні переваги, допомагаючи скоротити кількість безповоротних харчових відходів, на які припадає 8% загальних глобальних викидів парникових газів. Ці плівки суттєво продовжують термін зберігання харчових продуктів.
 
Більше того, використання пластику, що був у використанні, як сировина знижує виснаження природних ресурсів, скорочує накопичення пластикових відходів та зменшує вплив на навколишнє середовище.
 
Оскар Понц, директор з виробництва пластмас компанії Viscofan, резюмує: «Об'єднавши наші можливості та новітні технології, ми сьогодні досягли унікального рішення на ринку, що використовує повторно перероблений пластик».