Gruppo Fabbri отримала пакувальний Оскар 2020 за проект Nature Fresh

Gruppo Fabbri отримала пакувальний Оскар 2020 за проект Nature Fresh

27/Октябрь/2020(Вт) |

Проект Nature Fresh, розроблений компанією Gruppo Fabbri, отримав нагороду в престижному конкурсі Packaging Award, організованому Італійським інститутом упаковки. Нагороду присуджено у категорії «Технології».

Проект «Nature Fresh», розроблений Gruppo Fabbri, включає різні пакувальні машини з високою продуктивністю і «гібридним» режимом роботи, здатні повністю використовувати потенціал як традиційних пластикових плівок, так і інноваційної придатної до утилізації в компості сертифікованої плівки «Nature Fresh», яка була офіційно представлена Gruppo Fabbri на ринку на початку 2020 року.
 
Журі, яке сьогодні присудило нагороду генеральному директору Gruppo Fabbri Стефано Меле (Stefano Mele) під час заходу RE-ECONOMY SUMMIT у штаб-квартирі Il Sole 24 Ore, пояснило свій вибір наступним чином: «Універсальність машини AutomacNF є значною, що дозволяє здійснювати упаковку як традиційними стретч-плівками, так і Nature Fresh – першою у світі сертифікованою компостованою харчовою плівкою».
 
Nature Fresh, плівка на основі полімерів BASF Ecovio та Ecoflex, є першою сертифікованою придатною для утилізації в компості стретч-плівкою для автоматичного пакування. Плівка також сертифікована як придатна до утилізації домашнього компосту. Nature Fresh поєднує в собі чудові естетичні якості (прозорість, властивості антизапотівання) з оптимальним зовнішнім виглядом продукту: таким чином, вона може гарантувати характеристики, еквівалентні пластифікованим ПВХ плівкам, і кращу пропускність водяної пари, ніж традиційні харчові плівки.
 
Пакувальні машини Automac NF не тільки оптимізують цикл обробки плівки, але і дозволяють комбінувати Nature Fresh з етикетками і лотками, що однаково компостуються; вони також сумісні з усіма іншими стретч-плівками, які пропонуються Gruppo Fabbri (пластифікований ПВХ, плівка на основі поліетилену, плівка на біооснові BIOBASED) або наявними на ринку.
 
«Сьогодні, більш ніж будь-коли, охорона навколишнього середовища, збереження продуктів харчування та запобігання відходам є частиною ДНК Gruppo Fabbri, – коментує Стефано Меле, генеральний директор Fabbri Group. – Ці фактори 4 роки тому призвели до створення проекту Nature Fresh, який пізніше також отримав визнання Європейського Союзу. Але це також справжня і майбутня обіцянка, яку ми хочемо виконати по відношенню до наших клієнтів і до себе: сьогоднішнє визнання вказує на те, що ми на правильному шляху, що також підтверджується числом сфер застосування, що швидко зростає, для упаковки свіжих продуктів (фруктів і овочів, м'яса та риби) у італійських та зарубіжних замовників».