Безконтактний дозатор Simpleway Black-Tech

Безконтактний дозатор Simpleway Black-Tech

15/Август/2020(Сб) |

Компанія Simpleway розробила смарт-дозатор рідкого мила Simpleway Black-Tech.

Безконтактний дозатор допоможе вирішити всі проблеми із безпечною дезінфекцією у громадських просторах. На відміну від звичайних дозаторів у торгових центрах та громадських туалетах смарт-дозатор Simpleway Black-Tech може органічно вписатися в будь-яке середовище, таке як ванна кімната, кухня, офіс або будь-яке інше приміщення, завдяки сучасному привабливому дизайну, що відмінно підходить до будь-якого архітектурного стилю та інтер'єру.
 
Висота флакона Simpleway Black-Tech складає 173 мм. Пляшку ємністю 300 мл можна використовувати 440 разів, задовольняючи потреби у дезінфекції середньої сім'ї протягом 55 днів. Батареї, що входять до комплекту, можуть прослужити 8 місяців у режимі очікування.
 
Безконтактний дозатор Simpleway Black-Tech позбавляє необхідності натискати і качати мило. Все, що потрібне для дезінфекції, - це помістити руки під розумний гаджет. Simpleway Black-Tech використовує вбудовані інфрачервоні датчики ближнього поля та принцип мікропінного насоса, здатний виявляти рух рук. Процес видачі на руки дози мила, що дезінфікує, займає всього 0,25 секунди, забезпечуючи ідеальне співвідношення газу і рідкої піни 12:1, що дозволяє глибоко очистити пори і знищити 99,9% бактерій і вірусів.
 
У Simpleway Black-Tech використовується амінокислотна поверхнево-активна речовина, сертифікована Європейським стандартом COSMOS, заснована на натуральних органічних матеріалах як сировина – гліцерина та екстракт кокосової олії для м'якого очищення, стерилізації та зволоження шкіри рук. Завдяки вдосконаленому складу цей засіб не залишає після використання відчуття липкості або сухості шкіри.