Новий портал знань про технології стійкої упаковки

Новий портал знань про технології стійкої упаковки

15/Май/2020(Пт) |

VDMA запустила портал знань про технології стійкої упаковки

"Ми помітили, що дискусія щодо упаковки, особливо полімерної  упаковки, часто є емоційною та недостатньо диференційованою", - говорить Річард Клеменс, керуючий директор Асоціації машинобудування та упаковки харчових продуктів VDMA. Зображення мертвих риб у морі з полімерами у шлунку та засміченими пляжами викликають тривогу. Але тема є багатошаровою і складною, і тому її слід розглядати цілісно, підкреслює він. Новий портал знань pack4sustainability.org дотримується цього цілісного підходу. "Ми хочемо подивитися на речі з різних точок зору. Ми хочемо надати інформацію з даними, фактами та чіткою графікою і таким чином внести фактичний внесок у дебати з питань полімерів", - пояснює Клеменс.
 
Портал для всіх допитливих людей
Портал надає інформацію про стійкість та кругову економку, а також про функції та вартість упаковки. Крім того, на веб-сайті представлені різні пакувальні матеріали та їх властивості, огляд відповідних законів та правил, а також інфографіка та інтерв'ю експертів. Різні приклади компаній з німецької індустрії пакувальних машин показують, які стабільні рішення вже доступні сьогодні.
 
Портал орієнтований не тільки на виробників пакувальних машин та їх замовників, але і на всіх зацікавлених сторін, які бажають отримати нейтральну інформацію. "Для них ми підготували знання і об'єднали їх компактно в одне джерело інформації", - пояснює Річард Клеменс. Веб-сайт динамічний і постійно розширюється новим контентом. "Тож варто придивлятися частіше", - каже Клеменс.