Перемога нашої упаковки у XXII Всеукраїнському конкурсі "Українська зірка упаковки-2020"!

Перемога нашої упаковки у XXII Всеукраїнському конкурсі "Українська зірка упаковки-2020"!

07/Апрель/2020(Вт) |

Зразок упаковки нашого виробництва переміг у номінації Упаковка для промислових товарів у рамках Всеукраїнського конкурсу "Українська зірка упаковки-2020"!

Відбулися XXII Всеукраїнські конкурси на кращу упаковку «Українська зірка упаковки – 2020», «Українська етикетка – 2020» та «Упаковка майбутнього – 2020», які організували та провели Клуб пакувальників, ІАЦ «Упаковка» та Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Партнерами конкурсів стали компанії «Флексорес» зі Львова (кер. Євген Жданов) та «Гейдельберг друкарські машини Україна» з Києва (кер. Володимир Місіюк).
 
Цього року в конкурсах взяли участь 49 зразків упаковки та етикетки з 20 підприємств із 11 міст України та 52 студентські роботи з 10 вишів із 4 міст України. 2 квітня 2020 року журі, до складу якого входили відомі фахівці різних секторів пакувальної індустрії, в онлайн-режимі визначило переможців конкурсів. При цьому враховувалися особливості пакувального матеріалу, конструкції та дизайну упаковки, наявність допоміжних пакувальних засобів та зручність у користуванні, економічність, безпека та екологічність упаковки.
 
У номінації упаковка для промислових товарів переміг блістер для патронів калібрів.