Bosch планує продати свій пакувальний бізнес

Bosch планує продати свій пакувальний бізнес

04/Июль/2018(Ср) |

Після ретельного розгляду всіх своїх стратегічних планів Bosch вирішила шукати покупця для свого підрозділу Packaging Technology, який займається виробництвом пакувальних машин для фармацевтичної та харчової галузі.

Як сказано у прес-релізі компанії, Bosch Group має намір зосередитись на реорганізації бізнесу та підготовці до впровадження цифрових технологій, у тому числі інтернету речей.
 
Д-р Стефан Хартунг, член ради директорів Bosch, який відповідає за сектор бізнесу в галузі енергетики, будівельних та промислових технологій, зазначив: «Як Packaging Technology, так і Bosch виграють від цього рішення. Реорганізований бізнес зможе швидше адаптуватися до різноманітних вимог цього ринку, тоді як Bosch зосередиться на майбутній глибокій трансформації групи».
 
Пакувальне обладнання Bosch має відмінну репутацію в різних галузях, в яких воно використовується. Однією з головних цілей компанії Bosch у майбутній угоді є те, щоб усі 6100 співробітників із підрозділів у 15 країнах світу зберегли свої робочі місця при новому власнику.