Концепція механічної переробки "з пакета в пакет"

Концепція механічної переробки "з пакета в пакет"

04/Октябрь/2021(Пн) |

Dow, HP Indigo, Reifenhäuser, Cadel Deinking та Karlville оголосили про впровадження концепції механічної переробки «з пакета в пакет»

У вересні підрозділ компанії Dow, Упаковка та Спеціальні Пластики, спільно з HP Indigo, Reifenhäuser, Cadel Deinking та Karlville оголосили про успішне впровадження першої у своєму роді концепції механічної переробки «з пакета в пакет», яка була реалізована завдяки унікальним зусиллям учасників ланцюжка створення вартості .
 
Цей підхід заснований на багатоступеневому процесі, що сприяє створенню пакетів із цифровим друком для економіки замкнутого циклу. Почавши з бар'єрного харчового пакету на основі поліетилену (ПЕ), придатного для вторинної переробки, команда проекту використовувала механічну переробку та видалення чорнила для створення високоякісного пакету MDO-PE1 для посудомийних машин, що містить 30 відсотків переробленого вмісту та придатного для вторинної переробки.
 
На наступному етапі команда працює над пілотним проектом цифрового паспорта продукту, що дозволяє реєструвати властивості упаковки, що стосуються переробки, та ідентифікувати пакет у системі управління відходами з метою високоякісної переробки.
 
Посилання на прес-реліз»