Yarrah Organic Petfood переходить на монополіетиленові структури

Yarrah Organic Petfood переходить на монополіетиленові структури

19/Май/2021(Ср) |

Yarrah, голландський виробник екологічно чистих кормів для собак та кішок, має намір перевести упаковку для всього асортименту на поліетиленові пакети, придатні для вторинної переробки.

«Щороку у всьому світі спалюються мільйони забруднених пакетів, – говорить Бас ван Тонгерен, генеральний директор Yarrah Organic Petfood. «Ми вже мінімізували нашу дію на навколишнє середовище за допомогою повністю органічних продуктів, але упаковка також відіграє свою роль. Використання матеріалів, які можна використовувати у нових пластикових продуктах, сприяє стійкості нашого асортименту». Пояснюючи рішення Yarrah запакувати корм у моно-поліетилен, Ван Тонгерен пояснює: «Ми вивчили всі варіанти у нашому прагненні до покращеної упаковки. Монопластик – найкращий вибір для нас. Екологічність зазвичай асоціюється з папером, але з папером є свої проблеми. Одним із прикладів є те, що пакету з паперу все одно знадобиться пластикове покриття всередині, що різко знизить можливість повторного використання. «Ми також відмовилися від біорозкладаного пластику, тому що він не завжди повністю розкладається і має тенденцію забруднювати компостну купу мікропластиками. Приємно знати, що переробники сміття можуть переплавити наші пакети та дати їм друге життя».
 
У світлі цього оголошення єдині упаковки Yarrah, які ще не підлягають повній переробці – це пакети для їжі. Ван Тонгерен додає: «Ми повністю віддані розробці пакетів, що переробляються, для їжі з тривалим терміном зберігання. Ми не хочемо випускати екологічно чисті пакети, термін придатності яких спливає швидше. Це призведе лише до збільшення відходів, тому що споживачі викидатимуть більше продукту. У тісній співпраці з вченими та на основі останніх досліджень в галузі охорони здоров'я Yarrah також покращила рецепти дванадцяти своїх продуктів на додаток до покращення упаковки. Оптимізовано вміст білків та жирів, і розпочато виробництво.