Термоформувальна плівка від Sealed Air

Термоформувальна плівка від Sealed Air

10/Май/2021(Пн) |

Компанія Sealed Air створила нове рішення для термоформованого пакування, яке може кинути виклик традиційно товстим та важким матеріалам з Tetrahydrofuran THF.

Рішення розроблено з метою допомогти переробникам харчових продуктів підвищити ефективність та екологічність упаковки.
 
Компанія описує своє нове рішення бренду CRYOVAC LID830R як тонку, стійку до жорсткого поводження плівку верхньої кришки із захистом від запотівання, яка може знизити вагу упаковки до 50% порівняно з ламінатами, що широко застосовуються. Товщина нової термоформувальної плівки Sealed Air становить 33 мікрони, в той час як, за даними Sealed Air, ламінати, що зазвичай використовуються, мають товщину від 60 до 100 мікрон.
 
Стефані Пул, старший менеджер з BDM та роздрібного продажу упаковки для харчових продуктів у Sealed Air коментує: «Новий LID830R кардинально змінює правила гри в термоформуванні. Це дає виробникам харчових продуктів можливість значно знизити вагу упаковки. При цьому зберігається чудовий рівень захисту, а глянсова верхня кришка має високу прозорість, що дозволяє ідеально представити продукт». Повідомляється, що більш тонкий та легкий матеріал LID830R дозволяє намотувати більше плівки на рулон. Sealed Air заявляє, що це допомагає збільшити час безвідмовної роботи за рахунок меншої кількості заміни рулонів та знижує вимоги до зберігання та транспортування упаковки. Пул стверджує: «Зменшення товщини термоформованих плівок показує, як можна досягти екологічних переваг, крім більш відомих форм покращення екологічних характеристик, таких як переробка. Більш тонкі плівки можуть краще оптимізувати процеси та транспортування по всьому ланцюжку поставок, щоб скоротити викиди вуглецю, а також скоротити загальне використання пакувального матеріалу».
 
Новий матеріал LID830R підходить для ряду застосувань термоформованої упаковки, включаючи свіжу рибу та морепродукти, свіже, перероблене та копчене м'ясо, а також сир та готові страви.
 
Пул робить висновок: «Дослідження та розробки Sealed Air продовжують ставити під сумнів прийняті як галузеві стандарти методи, які приносять користь як з екологічної, так і з економічної точки зору. «У цьому випадку цей інноваційний підхід показав, що товсті та важкі плівки – не єдиний спосіб витримувати високу температуру термоформування. Їх можна замінити більш тонкими та легкими високопродуктивними альтернативами, які захищають продукти харчування, продовжують термін зберігання та краще підходять для цілей економіки замкнутого циклу».