Cosmo Films представляє плівки з високим бар’єром CPP

Cosmo Films представляє плівки з високим бар’єром CPP

22/Апрель/2019(Пн) |

Компанія Cosmo Films недавно представила поліпропіленову плівку CPP для паковань, що потребують високого волого-кисневого бар’єру й високої клейкості.

Нещодавно випущені термозварювані плівки CPP також забезпечують високу клейкість (> 600 гс / дюйм у діапазоні 100-140 градусів за Цельсієм) і низьку температуру початку герметизації; це дає можливість пакувальним машинам працювати з вищою швидкістю. Плівки мають гарні бар’єрні властивості щодо вологи, кисню, світла й аромату. Плівки забезпечують OTR і MVTR <30 см3/м2/день і <0.3 г/м2/день відповідно. Металізовані плівки з високими бар’єрними властивостями також добре з’єднуються.
 
Плівки добре показали себе щодо печива і крекерів, закусок, шоколаду й морозива. Доступні в діапазоні від 20 до 30 мікрон, плівки добре підходять як для клейового, так і для екструзійного ламінування.
 
Говорячи про розробку, пан Панкадж Поддар, генеральний директор Cosmo Films, сказав: «Ми бачимо, що все більше й більше плівки CPP використовуються у всьому світі, а також в Індії як матеріал вибору для упаковки в харчовій і сільськогосподарській галузях завдяки їх високій прозорості порівняно з поліетиленом і відмінній герметичності. Cosmo Films з багаторічним досвідом роботи в галузі поліпропілену доклала чимало зусиль, щоб створити широкий асортимент плівок CPP, які вона пропонує сьогодні як з погляду функціональності, так і з погляду мономатеріалізації».