Відривна смуга Walki для повторного запечатування упаковки

Відривна смуга Walki для повторного запечатування упаковки

02/Апрель/2019(Вт) |

Концепція комбінованої коробки Walki з відривною смугою та оригінальним механізмом повторного запечатування розроблялася як ефективне та водночас екологічне рішення.

Спочатку упаковка проектувалась у розрахунку на сегмент рибних паличок, але завдяки спеціальним бар'єрним покриттям новинка підходить для широкого спектру продукції.
 
Відривна смуга Walki-Tear-Strip не перфорується у картоні, а вбудована безпосередньо у коробку. За словами представників компанії Walki, додавання поліефірної смуги – технологічно складний процес: вона має бути геометрично стабільною, забезпечуючи надійність упаковки, і при цьому достатньо тонкою, щоб не заважати виробництву.
 
«Смуга відокремлюється настільки точно і акуратно, що волокна картону не потрапляють на продукцію, – пояснює Стефан Ердманн, директор з технічного обслуговування та розробок напряму бар'єрних картонів. – Оскільки перфорація в цьому випадку не потрібна, бар'єрні властивості картону не порушуються, гарантуючи безпеку упаковки. Більше того, смуга абсолютно не заважає печатці та оздобленню».
 
Після відкриття відривної смуги упаковка розпадається на дві частини, які можна легко з'єднати назад, склавши та вставивши одну секцію в іншу. «Механізм дії простий і зрозумілий. Ми переконалися, що споживачі відразу визначають, що невеликі заглиблення з боків дозволяють скласти коробку, щоб потім вставити одну частину в іншу, – підтверджує Ердман. – Тепер для акуратного зберігання вміст можна не перекладати, скажімо, у пластикові пакети, а залишити в оригінальній упаковці, заощаджуючи ресурси».
 
Картон є відновлюваним і матеріалом, що переробляється. Відповідно, на думку компанії Walki, нова упаковка винятково екологічна. Можливість запечатати коробку повторно означає, що її можна використовувати неодноразово – заощаджуючи ресурси та скорочуючи обсяги відходів. Навіть без додаткових оболонок Walki-Pack є надійною первинною упаковкою, а отже, сприяє зниженню обсягів пакувальних матеріалів, що позитивно позначається на довкіллі та скороченні витрат.
 
«Концепція застосовна для замороженої та свіжої продукції, бакалії (крупи, сіль), кормів для тварин і навіть для побутової хімії та медичних товарів: завдяки бар'єрному покриттю, яке адаптується під потрібну продукцію, спектр застосування практично необмежений. Так, наприклад, вона здатна захистити товар від вологи, вологості, жирів та втрати запаху», – упевнений Ердманн.