Підсумки конкурсів на кращу упаковку та етикетку

Підсумки конкурсів на кращу упаковку та етикетку

25/Март/2019(Пн) |

«Українська зірка упаковки 2019», «Українська етикетка 2019» та «Упаковка майбутнього 2019»

Відбулися двадцяти перші, Всеукраїнські конкурси на кращу упаковку «Українська зірка упаковки 2019», «Українська етикетка 2019» та «Упаковка майбутнього 2019», які організували та провели Клуб пакувальників та Київський міжнародний контрактовий ярмарок. Партнером конкурсів стала компанія «Флексорес» зі Львова (кер. Євгеній Жданов).
 
Цього року в конкурсах  взяли участь 96 зразків упаковки та етикетки з 20 підприємств з 12 міст України та 33 студентські роботи з 9 вишів з 5 міст України. 20 березня 2019 р. журі, до складу якого входили відомі фахівці різних секторів пакувальної індустрії визначило переможців конкурсів. При цьому враховувались особливості пакувального матеріалу, конструкції та дизайну упаковки, наявність допоміжних пакувальних засобів та зручність у користуванні, економічність, безпеку та екологічність.
 

Переможцями конкурсу «Українська зірка упаковки – 2019»:
  • стали три упаковки (шоу-бокс для кондитерських виробів, подарункова упаковка "Print book" та стакан Cristal Expressive) компанії «Юнівест Маркетинг» (кер. Володимир Кудряшов);
  • три упаковки (дисплей стенд, дисплей-вітрина та багатофункціональна упаковка для UTP-кабелю) Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату (кер. Сергій Протащук);
  • упаковка/шоу-бокс корм для тварин компанії «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат»  (кер. Олександр Рудницький);
  • упаковка (дой-пак з прозорим віконцем та зіп-замком) компанії «Авентин» (кер. Денис Любенко);
  • упаковка (пакет дой-пак для соусу  ТМ «Торчин») IMMER Group (кер. Ірина Мірошник);
  • пляшка (пляшка Sparkling VE 750ml) «Ветропак Гостомельський Склозавод» (кер. Павло Прінко);
  • пляшка (Nemiroff De Luxe – Nemiroff) компанії «Консюмерс-Скло-Зоря» (кер. Даніель Саксік);
  • банка жерстяна прямокутна «Новорічна скринька» компанії «КОЛОРВІЛЬ» (кер. Тетяна Гайдашук);
  • банка «Емаль алкідна Kompozit» компанії JDesign (кер. Юліан Фесенко);
  • серія флаконів «Тріо» компанії «Крістал Гласс» (кер. Олександр Бенчук);
  • дой-пак с фігурним віконцем компанії «Аріс» (кер. Євген Титаренко);
  • упаковка Chivas Regal компанії «ВПК «Весна» (кер. Микола Чорний);
  • дисплей для банки кави Jacobs Monarh 95г і чашки компанії «Рубіжанський картонно-тарний комбінат» (кер. Геннадій Мінін).
  • гладкостінний контейнер з харчової фольги компанії «СтудіоПак» (кер. Вікторія Бурковська); - коробка Puffin's компанії «Юнісофт» (кер. Олександр Попович);
  • мішки паперові для пакування цементу та сухих будівельних сумішей компанії «Сегежа Оріана Україна» (кер. Ольга Грищук).

В конкурсі «Українська етикетка 2019» перемогла етикетка CHACHA Gold ТОВ «Технології сучасного дизайну», яка входить в групу компаній «ГРІН» (кер. Андрій  Романов).
 
Журі також визначило переможців конкурсу «Упаковка майбутнього – 2019»
Перше місце зайняла студентка НАОМА Вероніка Гопкало (кер. Віталій Шостя) за серію паковань для шкарпеток ТМ «Чугайстер». Друге місце зайняв Владислав Каленський студент НАОМА (кер. Віталій Шостя) за дизайн етикеток для карпатських сирів ТМ «Гуцульська сироварня», третє місце зайняла Ольга Патейчук студентка НАОМА (кер. Віталій Шостя) за серію сувенірних паковань для порцелянового посуду ТМ «На щастя».
Організатори конкурсів вітають переможців та бажають нових творчих злетів.
 
Всі зразки, що брали участь у конкурсі, виставлені на сторінці Клубу пакувальників у Facebook (https://www.facebook.com/ClubPackagersOfUkraine/). Організатори запрошують усіх бажаючих узяти участь у голосуванні за кращу упаковку до 7 квітня 2019 р. Упаковка, яка набере найбільше лайків, отримає приз глядацьких симпатій, а компанія-виробник буде нагороджена на врочистій церемонії нагородження переможців двадцять перших конкурсів.
 
Церемонія нагородження переможців відбудеться 11 квітня о 14:00 під час виставки «Пак Експо – 2019» за адресою: м. Київ, Броварський пр-т. 15, Міжнародний виставковий центр, пав. 1 вхід А, конф.-зал 1.
 
Оргкомітет конкурсу
02002, м. Київ, вул. Є. Сверстюка, 4a, оф. 416
Тел./факс: (044) 517-78-26, 517-23-23
E-mail: club-pack@ukr.net
www.upakjour.com.ua