Walki: важливий крок на шляху до безвідходного майбутнього

Walki: важливий крок на шляху до безвідходного майбутнього

05/Март/2019(Вт) |

Walki Group, один з провідних виробників захисних пакувальних і технічних багатошарових матеріалів, є одним із піонерів у перетворенні перероблених полімерних відходів у сертифіковані вторинні полімери для пакувальної промисловості.

 Перша продукція з полімерами для виробництва замкнутого циклу надійде покупцям цього року.
Для Walki Group запуск революційного нововведення в партнерстві з SABIC, світовим лідером у хімічній промисловості, є важливим кроком до досягнення цілей сталого екологічного розвитку компанії.
 
«Сьогодні понад 80% нашої продукції виготовляється з поновлюваної або переробленої. Наша мета - до 2030 року досягти 100%, - каже генеральний директор Лейф Фрілунд (Leif Frilund). - Walki серйозно ставиться до соціальної та екологічної відповідальності. Будучи партнером у запуску цієї великої економічної інновації, ми почнемо використовувати вторинні полімери для економіки замкнутого циклу: вони мають ті самі властивості, що й сировина, яка використовується вперше. Спочатку кількість їх випуску невелика, але ми маємо намір розширювати використання вторинних полімерів при зростанні виробничих потужностей цієї нової, стійкої та переробленої сировини. Вторинні полімери для замкнутого циклу явно зроблять нас на крок ближче до нашої масштабної мети - майбутнього без відходів».
 
Вторинний полімер для виробництва замкнутого циклу (circular polymer) виробляється компанією SABIC, давнім партнером Walki Group. Це нововведення перетворює низькоякісні змішані відходи полімерів, в іншому випадку призначені для спалювання або утилізації на полігонах, на готові сертифіковані вторинні полімери. Їх хімічна структура еквівалентна початковому полімеру. Цього року Walki Group почне обслуговувати пакувальну індустрію та власників брендів, використовуючи цю сировину для виробництва споживчої упаковки.