SIG відкрила новий технологічний центр у КНР

SIG відкрила новий технологічний центр у КНР

21/Февраль/2019(Чт) |

Швейцарська група SIG, один з провідних світових виробників картонної упаковки та обладнання для розливу, відкрила новий технологічний центр SIG Tech Centre поряд зі своїм пакувальним заводом у Сучжоу (КНР).

Цей центр відкриє новий вимір у справі підтримки клієнтів за допомогою розробки та впровадження нових концепцій продуктів і рішень для упаковки, готових до виходу на ринок.
 
У будівлі площею 17 500 м2 команда експертів SIG розробить і виготовить технологію розливу й наповнення, проведе випробування для клієнтів і запропонує навчання персоналу.
 
У технологічному центрі SIG розташовано сучасний випробувальний і навчальний центр з новітніми машинами розливу, сучасним харчовим обладнанням і системами ультрапастеризації (UHT), які можуть обробляти продукти з широким діапазоном в’язкостей й різними розмірами шматочків. Навчальний центр є другим найбільшим центром SIG у світі та підходить як для внутрішнього, так і для зовнішнього технічного навчання персоналу з машин асептичного розливу й кінцевого обладнання виробничих ліній.
 
У технологічному центрі також міститься відділ зі складального виробництва в Азії обладнання для розливу і два глобальних технологічних відділи SIG: досліджень і розробки, а також інжинірингу та галузей застосування.
 
Технологічний центр SIG має найвищий стандарт екологічного будівництва, і SIG є лише дев’ятою промисловою компанією з виробничими потужностями в Китаї, яка отримала стандарт LEED Platinum із загальною кількістю 83 бали (другий показник у всій країні).