Mondi - лідер у галузі стійких пакувальних рішень

Mondi - лідер у галузі стійких пакувальних рішень

02/Ноябрь/2018(Пт) |

Група Mondi, один із світових виробників упаковки та паперу, лідирує у сфері задоволення суспільного попиту на екологічно стійкі пакувальні рішення.

На міжнародній галузевій виставці FachPack, що відбулася в Нюрнберзі (Німеччина) з 25 по 27 вересня 2018 р., пакувальний матеріал Mondi BarrierPack Recyclable отримав нагороду у Німецькому конкурсі упаковки 2018 року (2018 German Packaging Award) у категорії.
 
Повністю придатний до вторинної переробки багатошаровий матеріал вже переміг у Європейському конкурсі рециклінгу пластику 2018 року (2018 р. Plastics Recycling Europe Award) за «найкращу технологічну інновацію в рециклингу пластику». Mondi відзначає зростання попиту з боку клієнтів у світі на пакувальні рішення, які є екологічно стійкими, повторно використовуваними або придатними до вторинної переробки.
 
Сара Сайзер (Sara Sizer), директор з комунікацій та маркетингу Mondi Group, зазначила: «Ми раді здобути ще одну престижну нагороду за наш BarrierPack Recyclable. Це хороший приклад того, як наші команди з розробки інновацій та прикладних інженерних рішень використовують та розробляють найкращі пакувальні рішення для потреб клієнтів».
 
Група Mondi також нещодавно завершила спільну розробку ще одного повністю придатного до вторинної переробки рішення у партнерстві з клієнтом Werner & Mertz, власником торгової марки Frosch для засобів для чищення. Цей запатентований поліетиленовий мономатеріал має знімні декоративні панелі і повністю придатний до вторинної переробки. Починаючи з 2019 року, він замінить звичайну гнучку упаковку для продуктів Frosch.
 
Експозиція групи Mondi на виставці FachPack продемонструвала безліч інноваційних пакувальних рішень для клієнтів із таких різноманітних галузей, як виробництво автомобільних деталей та електронна комерція. Зниження ваги є найважливішим фактором в обох галузях, і Mondi має сильні позиції для консультування клієнтів щодо новітніх пакувальних матеріалів та конструкцій, які мінімізують вагу та відходи за максимальної міцності та захисту продукту.