Міжнародна виставка Plast EurAsia Istanbul 2018

Міжнародна виставка Plast EurAsia Istanbul 2018

19/Ноябрь/2018(Пн) |

Akwins - офіційний представник компаній "Ozgulmak Plastic Machinery Ltd. Co" та "Alarge Laboratory Test Technology" в Україні.

Ми раді запросити представників українського бізнесу на стенд 237 у залі 2 виставки, де буде представлено екструзійне обладнання для виробництва полімерних плівок турецької компанії Ozgulmak Plastic Machinery Ltd. Co.
 
Програма, що надається нами:
● Трансфер з Аеропорт Стамбул імені Ататюрка - готель- Istanbul Tuyap Fair Convention and Congress Center
● квитки на виставку;
● екскурсія на виробництво компанії "Ozgulmak Plastic Machinery Ltd. Co"
 
До програми не входить:
● Авіа переліт Київ-Стамбул-Київ
● Проживання
● Особисті витрати
 
Про виставку:
Міжнародна спеціалізована виставка пластикової індустрії 28th International İstanbul Plastics Industry Fair або Plast EurAsia Istanbul 2018 відбудеться з 5 по 8 грудня у Стамбулі, Туреччина.
 
Основними розділами виставки стануть: готова продукція пластмасової промисловості, синтетичні каучуки, упаковка із пластмас, сировина та хімікати для пластмасової промисловості, машини, обладнання та аксесуари для виробництва пластиків, тестове, вимірювальне та контрольне обладнання, системи автоматизації пластмасового виробництва, послуги галузі та ЗМІ.
 
Ozgulmak Plastic Machinery Ltd. Co, почали свою діяльність у 1996 році з принципу роботи «передові технології - найкраща якість», стала однією з провідних компаній у світі та Туреччини у своєму секторі за останній 20-річний період.
 
Основна продукція:
Екструдери для спінювання плівки Mono, багатошарові екструдери з плівки AB, ABA, ABC і ABCDE Co-Ex, машини для переробки пластмас, машини для перемотування плівки, що розтягується, і алюмінієвої фольги.
 
Стабільно зростаюча компанія, яка враховує якість і точність виробництва, експортує покупцям на 60% машин. Компанія експортує свою продукцію до 20 країн світу і прагне розширити свій ринок.