Стрейч-плівка від AmTopp, США

Стрейч-плівка від AmTopp, США

21/Ноябрь/2018(Ср) |

Компанія AmTopp зосередила всю увагу на головному: чудова якість стрейч-плівки у поєднанні з екологічністю виробництва та корпоративно-цивільною відповідальністю.

Компанія AmTopp робить плівку на двох плоско-щілинних установках FILMEX II від машинобудівної компанії Windmoller&Holscher, що працюють зі швидкістю до 600 м/хв (2000 фут/хв). Це вражаюча продуктивність для органічної Start-up-установки: «Спочатку ми мали деякі проблеми, які необхідно було вирішити. Ми тісно співпрацювали із сервісним відділом компанії Windmoller&Holscher та його командою IDZ (інформаційно-діагностичний центр) та швидко знайшли рішення. Ми залишилися дуже задоволені цією спільною роботою», - сказав Бенджамін Ван, генеральний менеджер заводу. «Машини від Windmoller&Holscher високотехнологічні, повністю автоматизовані та дуже надійні. Крім того, чудові характеристики плівки та якість намотування рулону - це просто для нашої цільової групи на західному узбережжі!».
 
Компанія AmTopp та вся корпорація Interplast-Gruppe виробляють лише тонкошарові продукти, щоб мінімізувати виробничі відходи. Вся продукція цих підприємств на 100 % підлягають вторинної переробки і, отже, не забруднює ні ґрунтові води, ні повітря.