Конференція Polyethylene Films 2019

Конференція Polyethylene Films 2019

26/Октябрь/2018(Пт) |

Компанія AMI 5-7 лютого 2019 року у Ft. Lauderdale Marriott Coral Springs Golf Resort в Coral Springs Florida, United States проводить конференцію Polyethylene Films.

Спонсор події M. Holland. Також конференцію підтримають ExxonMobil, Clariant, Ampacet та PM Techmer.
 
Polyethylene Films - це 3-денна подія, яка розглядає бізнес-завдання, так і технічні розробки та поєднує керівників компаній галузі. На конференції обговорюватимуть питання розробки нових продуктів, зміни структури ринку та кінцевих потреб споживачів. Крім того, ця конференція також є визначною можливістю, яка дозволяє обговорювати стратегії з вашими клієнтами, постачальниками та колегами.
 
У перший день конференція розпочнеться з огляду ринку у презентаціях від AMI, M. Holland та консультантів хімічного та полімерного ринків.
 
Друга сесія буде зосереджена на розробках сировини – презентації від Dow Chemical, Nova Chemicals, Lyondell Basell, Polyplastics USA, INC. І Celanese.
Третя сесія присвячена розробкам домішок полімерів. Учасники почують презентації від Mitsui Plastics, Ingenia Polymers, A. Schulman, Techmer PM, Clariant Plastics & Coating.
 
Сесія 4 охоплюватиме технологію обробки з презентаціями від Davis-Standard, Kuhne та Aquatech-USA. Другий день завершиться панельною дискусією лідерів галузі.
 
День 3 конференції – активний бізнес-форум. У цій сесії представлені презентації від Nova Chemicals, Reifenhauser, Novolex, Mesirow Financial, Wood Mackenzie та AMI.
 
Поряд із конференцією буде проводитись невелика виставка, дозволить компаніям показувати свої новітні продукти, досягнення та технології для цільової аудиторії.