Міжнародна пакувальна конференція Packaging 2018

Міжнародна пакувальна конференція Packaging 2018

03/Сентябрь/2018(Пн) |

10-14 жовтня 2018 р. у Львові пройде Міжнародна пакувальна конференція Packaging 2018.

Організатор конференції Польське Братство Гуттенберга, медіа-партнер журналу «Світ упаковки». Міжнародна пакувальна конференція цього року буде присвячена обміну досвідом, інноваціям та досягненням польського та українського ринків. У конференції візьмуть участь провідні компанії в галузі друку та виробництва упаковки. Учасники проаналізують економічну ситуацію в регіоні та світі, відзначать загрози, ризики та можливості розвитку пакувальної промисловості, наведуть практичні приклади ефективності застосування технологій.
 
Окремий інформаційний блок конференції становитимуть питання та завдання ринку друку упаковки. Зокрема, акценти будуть зроблені за двома ключовими напрямками: інновації у галузі флексографічного друку та застосування технології цифрового друку. Велика увага у роботі конференції приділятиметься науково-практичній частині. Учасники відвідають Українську академію друку, на території якої візьмуть участь у екскурсійних програмах та наукових семінарах.
 
Окрім насиченого ділового спілкування, учасники конференції матимуть можливість багатого неформального спілкування та товариського зближення з учасниками ринку. Цьому сприятиме цікава культурна програма, в ході якої представники бізнес-структур відвідають Львівський Національний театр опери та балету, палац Потоцьких, замок Олеско, Підгорецький замок, Львівську галерею мистецтв. Продумана структура проведення часу учасників конференції, насичена наукова, культурна та ділова програми сприятимуть створенню тісніших контактів між гравцями ринку та зміцненню політичного та економічного партнерства між Польщею та Україною.