Amazon запускає бренд витратних матеріалів для 3D-друку

Amazon запускає бренд витратних матеріалів для 3D-друку

03/Август/2018(Пт) |

Одна з найбільших у світі платформ для інтернет-торгівлі Amazon запустила власний бренд матеріалів для 3d-друку з доставкою по всьому світу.

Хоча зараз час очікування товару становить 1-3 місяці, цікавим кроком стало включення матеріалів для 3D-друку до асортименту AmazonBasics поряд з іншими побутовими товарами, такими як батареї, кабелі та лампочки. Матеріали під брендом Amazon - пластик PETG, PLA та ABS різних кольорів. В одному мотку міститься 1 кг матеріалу стандартного діаметра 1,75 мм.
 
У конструкції мотка передбачено невелике віконце у передній частині, яке дозволяє користувачеві побачити, скільки матеріалу залишилося. Крім того, матеріал поставляється у спеціальній упаковці, яка захищає його від пошкоджень та забруднень. Один моток матеріалу AmazonBasics можна купити за 19,99 доларів, набір із п'яти мотків - за 79,99 доларів без урахування вартості доставки. Ціни можна порівняти з середніми по ринку.
 
Вихід Amazon на ринок 3D-друку відбувся у 2013 році із запуском магазину 3D Printers & Supplies для споживчих 3D-принтерів, аксесуарів та супутніх товарів, включаючи матеріали від eSUN, BuildTak та 3D Prima. З того часу компанія також інвестувала у низку дослідницьких проектів у сфері адитивного виробництва. Безперечно, власні матеріали для 3D-друку - ще один елемент стратегії Amazon. В даний час доставка матеріалу PETG очікується через кілька місяців, тоді як PLA та ABS позначені як «немає».