BASF створює новий підрозділ для 3D-друку

BASF створює новий підрозділ для 3D-друку

16/Август/2017(Ср) |

BASF SE планує з вересня 2017 року створити новий підрозділ Групи BASF – 3D Printing Solutions GmbH. Штаб-квартира нової дочірньої компанії підрозділу BASF New Business GmbH розташується у Гейдельберзі (Німеччина) на базі інноваційного центру InnovationLab GmbH.

Компанія займатиметься створенням та розширенням бізнесу у сфері 3D-друку, надаючи матеріали, системні рішення, компоненти та послуги. BASF 3D Printing Solutions GmbH буде тісно співпрацювати з вченими та фахівцями з впровадження з BASF та зовнішніми партнерами, наприклад, з університетами та потенційними покупцями для розробки відповідних рішень для широкого спектру потреб.
 
«Сегмент 3D-друку для промислового застосування відрізняється високою динамічністю і все ще перебуває у стадії формування. Це означає, що нам потрібна гнучка організаційна структура, схожа на стартап, з міждисциплінарною командою, здатною швидко приймати рішення. Об'єднання всіх видів робіт з 3D-друку, орієнтованих на потреби клієнтів, в одному місці в рамках спеціалізованого підрозділу – важливий фактор успіху», – коментує створення нової компанії Фолькер Хаммес, керуючий директор підрозділу BASF New Business GmbH та майбутній директор BASF 3D Printing Solutions GmbH .
 
Клієнтами нової компанії в основному будуть підприємства з таких індустрій, як автомобільна, повітряно-космічна та індустрія товарів широкого вжитку, які використовують 3D-друк у промисловому виробництві. Для розробки та тестування різноманітності рішень підрозділ BASF 3D Printing Solutions GmbH візьме під контроль та розширить 3D-центр прикладних технологій у Гейдельберзі, що належить Deutsche Nanoschicht GmbH, дочірньому підприємству BASF New Business. У новій компанії працюватимуть близько 30 експертів, багато з яких вже працюють у BASF у сегменті 3D-друку.