Нові рішення для друку та упаковки

Нові рішення для друку та упаковки

03/Август/2017(Чт) |

HP продемонструє унікальні рішення для друку етикетки та упаковки на Labelexpo 2017

У рамках виставки Labelexpo 2017 компанія HP продемонструє нові технології та рішення, які дозволять перейти від аналогового друку етикетки та упаковки до цифрової практично для будь-якої галузі.
 
З 25 по 28 вересня в Брюсселі, в залі номер 5 Patio, на стенді площею 2400 м2, компанія HP продемонструє гостям виставки Labelexpo цифровий друк етикетки будь-якої складності за будь-якої довжини тиражу і з високою якістю. На стенді HP, гості познайомляться з найширшим асортиментом друкарських машин HP Indigo для виготовлення етикетки та упаковки в поліграфічній індустрії, включаючи моделі з революційною технологією GEM, що дозволяє створювати унікальні післядрукарські елементи одночасно з друком. Технологія GEM, розроблена спільно з компанією JetFX, відкриває нові можливості для створення рельєфних зображень, спеціальних ефектів, фольгування та багато іншого.
 
Крім того, компанія представить найефективніший пристрій для вузькорулонного друку - цифрову друкарську машину HP Indigo 8000 Digital Press з новим рівнем продуктивності - а також нові моделі популярної серії HP Indigo WS6000.
 
Відвідувачі виставки також зможуть оцінити функціонал цифрової друкарської машини HP Indigo 20000 Digital Press, що відкриває нові можливості для цифрового друку упаковки, етикетки та термоусадки. Цифрова друкарська машина HP Indigo 20000 Digital Press у поєднанні з пристроєм HP Indigo Pack Ready Lamination дозволяє створити готову упаковку «на вимогу» та забезпечити моментальний виведення продукту на ринок.
 
HP Indigo Pack Ready Coating — це ще одне рішення екосистеми HP Indigo Pack Ready, що забезпечує створення високоякісної продукції, наприклад, упаковки, що стерилізується (retort pouches).
 
OEM-партнери HP у сфері спеціальних систем друку (Specialty Printing Systems – SPS) продемонструють настільне обладнання для виготовлення етикеток, яке можна використовувати для роботи в магазині.
 
Відвідувачам стенду HP також надається можливість познайомитися з останніми рішеннями у сфері захисту торгових марок та ідентифікації виробів.
 
Також буде представлено інтерактивну виставку та зразки, створені клієнтами компанії HP з різних країн світу.
 
Відвідувачі Labelexpo зможуть оцінити актуальні технології та майбутні розробки, серед яких фарба HP Indigo ElectroInk – срібного, зеленого флюоресцентного, жовтого флюоресцентного та помаранчевого флюоресцентного кольорів, фарба Premium White, біла фарба для термоусадки та фарба стійка до вицвітання.
На стенді HP буде доступна інформація про робочі рішення на кшталт хмарної операційної системи HP PrintOS для оптимізації комерційної діяльності та гнучкої технології зберігання даних HP SmartStream Mosaic 3.0, за допомогою якої компанія Amarula створила 400 000 унікальних етикеток. HP також надасть і партнерські рішення: спільні проекти з компаніями Esko, Digicon та Digilase.